شیراز؛
تمدید مهلت ارسال آثار به مسابقه خاطره‌نویسی نماز

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ حجت‌الاسلام علی سقاچی قائم مقام ستاد اقامه نماز فارس اظهار کرد: متقاضیان می‌توانند آثار خود را به رایانامه ro.snamaz@gmail.com ارسال کنند و یا با مراجعه به کانال تلگرامی قرار ۱۷ و ارسال از طریق آی دی مدیرکانال به آدرس @namaz ۵۱ نسبت به این کار اقدام کنند.  

 
وی ادامه داد: شماره تماس ۸۸۹۹۵۱۳۹ برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این مسابقات اعلام شده است و علاوه بر این‌ها متقاضیان می‌توانند به ستادهای اقامه نماز شهرستان‌های خود برای ارسال آثار مراجعه کنند.
 
حجت‌الاسلام علی سقاچی تصریح کرد: موضوعات این مسابقه خاطره‌ای از آثار و برکات نماز در زندگی شخصی خود و یا اطرافیان، خاطره‌ای از عوارض و گرفتاری‌های بی‌نمازی که در زندگی خود و یا دیگران می‌دانید، خاطره‌ای از شیوه‌های درست و یا غلط دعوت به نماز است.
 
وی اضافه کرد: خاطرات ارسالی به این مسابقه به صورت کتاب چاپ خواهند شد و همچنین خاطرات برگزیده این مسابقه در اختیار فیلمسازان برای ساخت فیلم، سریال و یا مستند برای پخش از صدا و سیمای جمهوری اسلامی قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/ن