مشهد؛
تولید بیش از ۶۰ هزار تن شیر در قوچان

تولید بیش از ۶۰ هزار تن شیر در قوچانبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از مشهد ، علیرضا قدرتی گفت:: فرآوری شیر به شکل‌های مختلف صورت می‌گیرد برای مثال ممکن است شیر مستقیما به صورت خام مصرف گردد و یا به منظور از بین بردن میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و افزایش مدت زمان نگهداری حرارت داده شده، منجمد و یا تغلیظ شود، مقادیر پروتئین و چربی آن تغییر یابد.

وی افزود: انجام برخی عملیات فرآوری خاص در جهت تأمین نیاز‌های مصرف‌کننده و همچنین وضعیت خاص بازار و در کارخانجات تولید فرآورده‌های لبنی به منظور تولید شیر پاستوریزه، ماست، کره و.. صورت می‌گیرد.


گفتنی است شهرستان قوچان دارای ۵ کارخانه تولید محصولات لبنی است.

انتهای پیام//ح. خ