دو فيلم از تيراندازى صبح امروز در فرودگاه مهرآباد

نخستين فيلم از تيراندازى صبح امروز در فرودگاه مهرآبادبه گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ صبح امروز صدای تیراندازی در فرودگاه مهرآباد موجب رعب و وحشت در میان مردم شد که دلیل آن مانور نیروهای مسلح عنوان شده است.
به گفته مسئولان شرایط کنونی فرودگاه مهرآباد هم اینک عادی است و نگرانی وجود ندارد.
معاون امنیتی استانداری تهران  نیز مانور نیروهای مسلح و صدای تیراندازی در اثر این مانور را تایید کرده و گفته است این مساله امنیتی نیست و تنها مانور داخلی بوده است.


گفته می شود این مانور که در محدوده فرودگاه مهرآباد انجام شده جهت آمادگی بیشتر برای مقابله با اقدامات تروریستی انجام شده است.

دو فیلم زیر  که  تيراندازى صبح امروز در فرودگاه مهرآباد را نشان می دهد ،در کانال تلگرامی هوانوردی کن منتشر شده است .

 

 نخستین فیلم از تيراندازى صبح امروز در فرودگاه مهرآباد

{$sepehr_media_6401587_400_300}
 

 دومین فیلم از تيراندازى صبح امروز در فرودگاه مهرآباد

{$sepehr_media_6401972_400_300}

 

تکمیلی (5:19 - 3 تیر 96) روابط عمومی سپاه حفاظت هواپیمایی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: سپاه حفاظت هواپیمایی صبح امروز در راستای ارتقای آمادگی ها و سنجش توان عملیاتی یگان حفاظت مستقر در فرودگاه مهرآباد اقدام به برگزاری یک رزمایش دفاعی - امنیتی در شرایطی واقعی کرد.

در ادامه این اطلاعیه آمده است : این رزمایش با موفقیت انجام پذیرفت و بر خلاف آنچه در برخی رسانه‌ها و فضای مجازی مطرح شده است، صدای شلیک‌های شنیده شده، ناشی از تمرینات بوده و هیچ مشکل امنیتی وجود نداشته است، سپاه پاسداران در تعامل و همکاری با نیروی انتظامی، با قدرت و صلابت تامین امنیت فرودگاه های کشور را به مانند گذشته تضمین می کند.

انتهای پیام/