عمادی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛
پلیس فتا لو رفتن سوالات امتحان نهایی را تأیید نکرده است

پلیس فتا لو رفتن سوالات امتحانی را تأیید نکرده است/ امکان اعتراض دانش آموزان به نمرات اعلام شدهعبدالرسول عمادی رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش در گفت‌ و گو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص تصمیم‌گیری این سازمان برای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی سوم دبیرستان مطرح کرد: این موضوع  محرز نشده و به دلیل شائبه لو رفتن سوالات نمی‌توان برگزاری امتحانات در تمامی حوزه‌های امتحانی را نادرست محسوب کرد.

وی ادامه داد: لو رفتن سوالات امتحانی سال 96 صحت ندارد و بیشتر جنبه کلاهبرداری داشته حتی یکی از دانش‌آموزان دستگیر شده در این مورد خود نمره قابل قبولی را در امتحانات کسب نکرده است.

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: پلیس فتا گزارش رسمی مبنی بر فروش یا لو رفتن سوالات امتحانی را تأیید نکرده بنابراین تصمیمی برای برگزاری مجدد امتحان و ابطال آن وجود ندارد.

عمادی با بیان اینکه در برخی مناطق نتیجه کارنامه دانش‌آموزان اعلام شده است گفت: چنانچه دانش‌آموزان اعتراضی به نمرات خود داشته باشند امکان ثبت و بررسی وجود دارد و 10 روز پس از ثبت اعتراض نتایج نهایی اعلام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نزدیک به 6 هزار و 400 حوزه امتحانی درگیر مسئله امتحانات بودند یادآور شد: در اغلب حوزه‌ها امنیت برای امتحانات برقرار بوده و موضوع برگزاری مجدد امتحان منتفی است.

انتهای پیام /

فرصت اعتراض دانش آموزان به نمرات امتحان نهایی فراهم شده است