ساری،
بهره برداری از مرکز پایش تصویری و کنترل ترافیک شهری در مازندران

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، یونسی معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران در مراسم بهره برداری از مرکز پایش تصویری و کنترل ترافیک شهری در آمل، با اشاره به اختصاص ۵۰ میلیارد ریال اعتبار به ۳۱ شهرداری استان برای فراهم کردن زیرساخت‌های ایجاد مراکز پایش تصویری شهری گفت: نصب دکل و دوربین‌های نظارتی و کنترل ترافیکی مراکز پایش تصویری در شهر‌های جویبار، ساری، بابل، چالوس، نوشهر، فریدونکنار و ایزدشهر در حال انجام است.

وی با قدردانی از اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار آمل برای اهتمام در اجرا و راه اندازی مرکز کنترل ترافیک افزود: با تلاش دهیاران، در ورودی و خروجی روستا‌های این شهرستان نیز دوربین‌های کنترلی نصب شد و انتظار می‌رود دهیاران دیگر مناطق استان هم در این بخش بیشتر فعال باشند.

مدیر عامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری آمل نیز گفت:: مرحله نخست ایجاد مرکز کنترل ترافیک شهری سال ۹۴ با نصب ۱۵ دوربین در ۹ میدان و بلوار پرتردد شهری انجام و در مرحله تکمیلی ۲۶ دوربین نظارتی وکنترل ترافیکی در ۱۸ نقطه حساس و پرتردد شهری آمل نصب شد.

ابوالقاسم آزاد با بیان اینکه دوربین‌های نصب شده پلاک خودرو‌ها را به راحتی تشخیص می‌دهند، افزود: ۱۸ مانتور پیوسته به صورت لحظه‌ای تصاویر را ثبت می‌کنند که حداقل تا یک ماه در مرکز کنترل ترافیک ذخیره می‌شود.

بزرگترین مرکز پایش تصویری و کنترل ترافیک شهری در استان‌های شمالی در فضایی به مساحت حدود ۱۲۰ مترمربع با ۲۵ میلیارد ریال اعتبار در آمل ساخته، تجهیز و راه اندازی شد که مجهز به اتاق کنترل و مدیریت تصاویر، سالن مدیریت و جلسات مواقع اضطراری و اتاق پشتیبانی رایانه‌ای است.

انتهای یپام/ع
راه اندازی مرکز کنترل ترافیک در آمل