نانواکناری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
آمریکا بدعهدی‌‌ها را ادامه دهد سیلی محکمی خواهد خورد

بدعهدی‌‌های  آمریکا با سیلی محکم همراه خواهد بود/ رفتارهای آمریکایی‌ها استکباری است«ولی الله نانواکناری» عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مجلس گروه سياسى باشگاه خبرنگاران جوان، پیرامون اینکه برخی اتباع آمریکایی سعی دارند با مصادره اموال و دارایی‌های ایران از جمله آثار هنری متعلق به جمهوری اسلامی در خارج از کشور، به اصطلاح غرامت بگیرند، اظهار داشت: آثار باستانی شناسنامه دارند و اگر هر کشوری بخواهد روی این موضوع تجاوز داشته باشد، قابل پیگیری در دادگاه بین المللی لاهه است.

نماینده بابلسر در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اینگونه اقدامات آمریکا استکباری است و آن‌ها به  دنبال دشمنی و بهانه گیری هستند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بدعهدی‌های آمریکا در برجام نیز خاطر نشان کرد: در این رابطه قرار است یک موضع گیری قاطع  داشته باشیم. برای این موضوع پیش نویسی آماده شده و قرار است در صحن علنی مجلس مطرح شود. اقدامات آمریکا را محکوم می کنیم و اگر قرار باشد به  این رفتارهایش ادامه دهد، سیلی محکمی خواهد خورد.

انتهای پیام/