بندرعباس؛
بهره مندی بیش از یک میلیون هرمزگانی از خدمات بیمه سلامت

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ،علی علیزاده مدیر کل بیمه سلامت استان هرمزگان گفت: بیش از 460 مرکز طرف قرار داد با بیمه سلامت در استان امسال خدمات رسانی می کنند.
وی گفت: امسال 38 مرکز طرف قرار داد با بیمه سلامت در استان قرار داد بستند.
مدیر کل بیمه سلامت استان افزود: افزایش خدمات درمانی و تخفیفات درمانی در بخش های رادیولوژی ، فیزیوتراپی از مهم ترین اقدامات امسال است.
علیزاده با اشاره به اینکه افرادی که هیچ بیمه پایه ای ندارند با درد دست داشتن کارت ملی و عکس می توانند در بیمه سلامت نام نویسی کنند گفت: تمام بیمه شدگان شهری 6 درصد و بیمه شدگان روستایی و عشایری هم 3 درصد از هزینه های بستری را دریافت می کنند.
وی افزود: کم شدن هزینه بیماران بستری، افزایش ماندگاری پزشکان در مناطق محروم ،ترویج زایمان طبیعی و رایگان شدن آن از مهمترین مزایای اجرای طرح تحول سلامت است.
وی افزود: نام نویسی در بیمه سلامت رایگان است و متقاضیان برای نام نویسی به دفاتر پیشخوان دولت در هرمزگان مراجعه کنند.
مدیرکل بیمه سلامت هرمزگان افزود: هزار و 961 بیمارخاص در استان زیر پوشش بیمه سلامت اند که تمام خدمات درمانی و دارویی برای این بیماران رایگان است
علی علیزاده افزود: نشانی اینترنتی hr.ihio.gov.irهم آماده پاسخگویی به شکایات مردمی است .
22 بیمارستان دولتی ،124 پزشک متخصص و 22 فوق تخصص و 99 داروخانه طرف قرار داد بیمه سلامت استان هستند.
پارسال بیش ازیک میلیون و 76 هزار نفر زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند که از این شمار 124 هزار نفر در هرمزگان دفترچه بیمه سلامت دریافت کرده اند.

انتهای پیام/ز

خدمت رسانی 460 مرکز طرف قرداد بیمه سلامت به مردم