چرا طعم‌ها را در زمان سرماخوردگی تشخیص نمی‌دهیم؟

چرا طعم‌ها را در زمان سرماخوردگی تشخیص نمی‌دهیم؟به گزارش خبرنگار باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان، اگر تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا نمی‌توانیم در زمان سرماخوردگی مزه‌ها را تشخیص دهیم، بهتر است بدانید هشتاد درصد از حس چشایی وابسته به بویایی است. به همین علت در پخت غذا استفاده از ادویه از نکات کلیدی آشپزی است. هنگام سرماخوردگی نیز چون گیرنده‌های بینی گرفته‌اند نمیتوان مزه را خوب احساس کرد.

انتهای پیام/