مهاباد؛
سرمازدگی علت اصلی کاهش تولید امسال انگور درآذربایجان غربی

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد  ،رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: سطح زیر کشت باغ های انگور استان 21 هزار و 266 هکتار با پیش بینی تولید 176 هزار تن است که به علت سرمازدگی زمستانه کاهش 38 درصدی میزان محصول تولیدی پیش بینی می شود.

اسمعیل کریم زاده افزود: کشاورزان آذربایجان غربی سالانه بیش از 200 هزار تن انگور تولید می کنند و رتبه پنجم تولید این محصول در کشور را در اختیار دارند.

وی با اشاره به اینکه 90 درصد باغ های انگور استان در سه شهرستان ارومیه، میاندوآب و نقده واقع شده است، اظهار داشت: از کل محصول تولید شده 30 هزار تن به صورت تازه به بازار مصره داخلی و همچنین خارجی ارائه میشود و حدود 20 هزار تن دیگر  در سردخانه ها ذخیره شده و درسایر فصول  به بازار مصرف داخلی و خارجی عرضه می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: حدود 30 هزارتن از انگور تولیدی در استان جذب صنایع تبدیلی و حدود 60 هزار تن به کشمش تبدیل می شود.

اسمعیل کریم زاده یادآور شد :آذربایجان غربی پنجمین تولید کننده انگور در سطح کشور است ولی از نظر کیفیت محصول در باغ های داربستی مقام اول کشور را دارد.

انتهای پیام/ ع

به دلیل سرمازدگی ، کاهش تولید انگور در تاکستان های آذربایجان غربی