دستگیری چهار صیاد متخلف در حاشیه رودخانه زاب سردشت

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ارومیه؛ خالد بایزیدی با اشاره به اینکه ماموران یگان حفاظت در حین گشت زنی متخلفان را شناسایی کردند، اظهار کرد: این افراد که با استفاده از روش های غیرمتعارف پرتاب مواد منفجره به داخل آب رودخانه اقدام به صید ماهی می کردند، توسط ماموران یگان حفاظت محیط زیست، شناسایی و دستگیر شدند.


بایزیدی افزود: از چهار صیاد دستگیر شده انواع ماهیان بومی منطقه همچون کپور، زرده و غیره کشف و ضبط شد و پرونده متخلفان پس از تشکیل برای سیر مراحل قانونی و قضایی به دادگستری ارسال شد.


بایزیدی بیان کرد: به استناد ماده 13 قانون شکار و صید هرگونه شکار، صید و کشتن حیوانات وحشی با استفاده از سموم و مواد منفجره، ممنوع و متخلفان با الزام به پرداخت خسارت زیست محیطی، به حبس از 3 ماه تا 3 سال و یا جزای نقدی محکوم می شوند.

انتهای پیام/م

چهار صیاد متخلف در حاشیه رودخانه زاب سردشت دستگیر شدند