آیت الله جنتی در جلسه هیئت رئیسه مجلس خبرگان:
تحریم‌های جدید دست رد به سینه طرفداران عادی سازی روابط با آمریکا است/ سپاه خوار چشم دشمنان است

تحریم‌های جدید درست رد به سینه طرفداران عادی سازی روابط با آمریکا است/ سپاه خوار چشم دشمنان استبه گزارش  حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، جلسه هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری عصر امروز چهارشنبه ۴ مرداد به ریاست آیت الله جنتی در دفتر دبیرخانه این مجلس در تهران برگزار شد.

تبادل نظر پیرامون دستور کار جلسه مشترک هیئت رئیسه و رؤسای کمیسیون‌ها که صبح فردا تشکیل خواهد شد و نیز بررسی طرح‌های ارجاعی کمیسیون‌ها از موضوعات جلسه امروز هیئت رئیسه خبرگان بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه آیت الله جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری در سخنانی، ضمن تبریک دهه کرامت به مسأله قدس و انتفاضه فلسطین اشاره کرد و تأکید کرد: تنها راه حفظ عزت مردم مظلوم فلسطین، مقاومت است که بحمدلله امروز مردم و جوانان فلسطینی به این نتیجه مهم رسیده و مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی را در دستور کار خود قرار داده اند.

آیت الله جنتی در ادامه با اشاره به تحریم‌های اخیر دولتمردان آمریکا علیه جمهوری اسلامی آن را محکوم کرده و گفت: وضع تحریم‌های جدید آمریکای جنایتکار علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی یک هشدار و دست رد به سینه کسانی است که همچنان تصور می‌کنند عادی سازی روابط با آمریکا و برجام و غیر برجام می‌تواند مشکلات کشور را رفع نماید. همچنین غیر قابل اعتماد بودن دولت آمریکا که از ابتدای انقلاب اسلامی و در فرمایشات مکرر مقام معظم رهبری بر آن تأکید شده بر همگان روشن گردید. ما ضمن محکوم نمودن این اقدام نابخردانه اعلام می‌کنیم ملت مقاوم ایران اسلامی هیچ واهمه و نگرانی از این نوع اقدامات خصمانه آمریکا ندارد و ۳۸ سال است که با مقاومت نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کرده‌اند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری در پایان در خصوص تضعیف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز هشدار داد و افزود: این نهاد انقلابی که میراث حضرت امام خمینی (ره) همچنان خاری بر چشم دشمنان از انقلاب و آرمان‌های آن حفاظت و پاسداری خواهد کرد.

انتهای پیام/

واکنش آیت الله جنتی به تحریم‌های جدید علیه ایران