"تورقوتلو" شهر گوجه فرنگی +عکس

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کارگران فصلی در حال پاشیدن نمک بر روی گوجه‌فرنگی‌هایی هستند که در حال خشک‌شدن هستند.

 شهر «تورقوتلو»(Turgutlu) در کنار دریای اژه 95 درصد از صادرات گوجه فرنگی ترکیه را تأمین می‌کند.

برای این کار، کارگران فصلی، گوجه فرنگی‌ها را برای خشک‌شدن در یک منطقه به وسعت 100 هزار متر مربعی پخش می‌کنند.

گوجه‌فرنگی‌ها که به صورت یکپارچه برش خورده اند برای جلوگیری از فاسدشدن و پوسیدگی توسط کارگران نمک‌سود می‌شوند.

 

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

 

زمینهای تولید گوجه فرنگی در شهر تور قوتلو ترکیه