معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس:
اجرای برنامه‌های فرهنگی در فارس به مناسبت سالروز ورود آزادگان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ سیدعلی محمدی معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس اظهار کرد: به مناسبت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی در نقاط مختلف استان فارس برنامه‌های متنوع فرهنگی برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: دیدار با آزادگان فارس، سخنرانی ائمه جمعه و خاطره گویی آزادگان در نماز جمعه این هفته استان، حضور جمعی از آزادگان در برنامه‌های زنده تلویزیونی، چون خوشاشیراز و کاشانه مهر، نصب تبلیغات محیطی در معابر شهری، فعال شدن حسینه‌های شهدا، مراکز فرهنگی گلزار‌های شهدا و کانون‌های شاهد و ایثارگر استان به همین مناسبت و روایتگری جمعی از آزادگان و پیام آوران ایثار فارس در مساجد و محافل مذهبی، تنها بخشی از برنامه‌های معاونت فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس به مناسبت ۲۶ مردادماه، سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی است.

این مقام مسئول افزود: در شیراز نیز مراسم جشن سالروز ورود آزادگان با حضور ۳ هزار نفر از آزادگان و خانواده‌های معزز آن‌ها پنج شنبه ۲۶ مرداد ماه از ساعت ۱۷ در مجتمع فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار فارس برگزار می‌شود و این مراسم با اجرای برنامه‌های متنوع شاد و فرهنگی همراه خواهد بود.

معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس تصریح کرد: در این مراسم همچنین کتاب ادبیات اسارت نوشته دکتر روانستان، آزاده سرافراز دفاع مقدس استان نیز رونمایی می‌شود.

محمدی افزود: هدف از برگزاری این برنامه‌ها نهادینه سازی فرهنگ پایداری، مقاومت و آزادگی در جامعه، تکریم و تجلیل از مقام و منزلت آزادگان سرافراز و خانواده‌های معظم آن‌ها و معرفی این بزرگواران به عنوان اسوه‌های ایثار، صبر و پایداری در جامعه است.

انتهای پیام/ن

مراسم جشن سالروز ورود آزادگان به ایران