مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای فارس:
جا به جایی بیش از ۴۰ میلیون تن کالا در فارس

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ علیرضا سیاه پور مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فارس گفت: با راه اندازی طرح‌های جدید اقتصادی بیش از ۴۰ میلیون تن کالا در سال توسط ناوگان فعال وتحت پوشش شرکت‌های فارس جا به جا شود.


وی افزود: در سال ۹۵ بیش از ۲۴ میلیون تن انواع کالا توسط ناوگان حمل و نقل باری فارس به مقاصد درون و برون استانی جا به جا شد.


سیاه پور ادامه داد: استان فارس با دارا بودن ۳۷ هزار انواع ناوگان باری و ۱۰ درصد ناوگان بار کشور، رتبه نخست در میان سایر استان‌ها را در اختیار دارد.


وی بیان کرد: هم اینک ۵۴ هزار راننده حرفه‌ای بخش حمل و نقل کالا در استان تحت پوشش ۲۳۵ شرکت کالا فعالیت دارند.


سیاه پور اظهار داشت: تشکل‌های صنفی فعال در بخش حمل و نقل جاده‌ای کالا و مسافر در فارس، ضامن اصلی تحقق مفاهیم توسعه پایدار و اجرای بهینه اهداف تعریف شده اقتصاد مقاومتی در این استان خواهد بود.


مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فارس، بر لزوم کنترل وسایل نقلیه سنگین برای اخذ بارنامه تاکید کرد و افزود: انجام این کار به افزایش سطح ایمنی تردد در جاده ها، جلوگیری از آسیب رسانی به تاسیسات جانبی و پل‌های ارتباطی کمک می‌کند و علاوه بر این زمینه ساز تحقق اهداف جامع ستاد مبارزه با قاچاق کالا در سطح ملی و استانی است.
انتهای پیام/ر

جا به جایی بیش از ۴۰ میلیون تن کالا در فارس