پایان عملیات جستجوی گردشگر مفقودی در گرو رضایت خانوادش

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، غلام‌حسین حسن‌پور، فرمانده عملیات جستجوی مفقودان حادثه دز اظهار کرد: تاکنون اثری از حسن غلام‌نژاد 56ساله تنها گردشگر مفقود حادثه دز پیدا نشده است.


وی افزود: با وجودی که هفته گذشته دریچه‌های سد دز به منظور کاهش دبی آب رودخانه و تسهیل در عملیات جستجوی تنها گردشگر مفقود به صورت موقت بسته شد ولی اثری از این گردشگر مفقود پیدا نشد.


فرمانده عملیات جستجوی مفقودان حادثه دز بیان کرد: در هفته 2 یا 3 مرتبه یک اکیپ چهار نفره از غواص‌های آتش‌نشانی دزفول منطقه حادثه را جستجو می‌کنند.

شایان ذکر است: گروهی 19 نفره در قالب تور گردشگری خصوصی وارد مسیر آبی که "دره ارواح چال کندی" نام دارد، شده و در حین عبور از رودخانه دز دچار حادثه شدند؛ 14 نفر از این تور زنده نجات یافتند و جسد چهار نفر از آب بیرون کشیده شد ولی با گذشت یک ماه از این حادثه، همچنان یک گردشگر دیگر مفقود است.

انتهای پیام/م

تلاش برای یافتن آخرین گردشگر حادثه چال کندی