بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان پیام نور کشور 22 تا 25 مهر به میزبانی دانشگاه پیام نور کرمانشاه برگزار می شود.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛بهمن سعیدی پور رئیس دانشگاه پیام نور کرمانشاه گفت:در مرحله مقدماتی این مسابقات اردیبهشت امسال در بیش از 500 مرکز و واحد پیام نور کشور برگزارشد و بیش از 17 هزار دانشجو و استاد دانشگاه - در دو بخش خواهران و برادران- در این مسابقات شرکت کردند و پس از برگزاری مرحله استانی مسابقات نیز 250 نفر در دو بخش دانشجویان و اساتید منتخب شدند.
وی بابیان اینکه امسال کرمانشاه میزبان مرحله کشوری مسابقات خواهد بود، عنوان کرد: مسابقات شامل شش بخش آوایی، معارفی، فناوری، ادبی، پژوهشی و هنری است و در 34 رشته برگزار می شود در انتخاب داوران نیز تلاش شده برجسته ترین داوران و قاریان ملی و بین المللی انتخاب شوند، لذا سطح داوری مسابقات بسیار بالا خواهد بود.
انتهای پیام/ز
امسال کرمانشاه میزبان مرحله کشوری مسابقات خواهد بود