توقیف ۳۴ دستگاه خودرو متخلف در دورود

توقیف ۳۴ دستگاه خودرو متخلف در دورودبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از  لرستان ،  سرهنگ محمد ملکشاهی فرمانده انتظامی شهرستان دورود گفت: اجرای طرح برخورد با رانندگان وسایط نقلیه متخلف و قانون گریز از جمله اقدامات روزمره انتظامی این شهرستان می‌باشد که با محوریت پلیس راهور و همکاری سایر یگان‌ها انجام می‌شود که در نتیجه اجرای این طرح‌ها در یک هفته اخیر تعداد ۸۳ دستگاه موتور سیکلت و ۳۴ دستگاه خودرو متخلف توقیف و روانه پارکینگ شدند.

وی تصریح کرد: در اجرای این طرح ۱۰ خودرو که با هنجار شکنی موجب اخلال در نظم عمومی شده بودند، پس از توقیف و اخذ مدارک آنان، اعمال قانون شده و جهت رسیدگی به تخلفات به مرجع قضایی معرفی شدند.

سرهنگ ملکشاهی با بیان این مطلب که پلیس با اجرای مستمر طرح‌های مبارزه با مظاهر علنی فساد و همچنین تشدید اقدامات کنترلی و نظارتی، در صدد کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی و اخلاقی است از شهروندان خواست؛ شکایت خود در این خصوص را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام/ف

۳۴ دستگاه خودرو متخلف در دورود توقیف شد