جذب 15 درصدی تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی در کرمانشاه

در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛  حاتمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان كرمانشاه با اشاره به جذب اعتبارات خرید تراکتور و ادوات کشاورزی  بیان کرد: با جذب اعتبار یاد شده 12 دستگاه تراکتور زراعی سبک، 18دستگاه تراکتور زراعی سنگین و تعداد 52 دستگاه ادوات دنباله بند در زیربخش زراعت و باغبانی خریداری شده است.
وی گفت: شهرستان كرمانشاه در جذب تسهیلات بخش مکانیزاسیون کشاورزی در سال‌جاری اهتمام جدی داشته است افزود: از هیچ تلاشی برای جذب تسهیلات چشم‌پوشی نشده است.

این مسئول به مجموع اعتبارات جذب شده برای بخش مکانیزاسیون کشاورزی شهرستان كرمانشاه اشاره کرد و ادامه داد: در مجموع 27میلیارد و 871 میلیون ریال اعتبارات در این بخش جذب شده است.

حاتمی به اقدامات انجام شده برای جذب تراکتور و ادوات دنباله‌ بند در سال‌جاری اشاره کرد و یادآور شد: در سال‌جاری 30 دستگاه تراکتور و همچنین 52 دستگاه ادوات دنباله‌ بند به ناوگان مکانیزاسیون در شهرستان كرمانشاه اضافه شده است مسیر توسعه مکانیزاسیون کشاورزی شهرستان كرمانشاه با جدیت دنبال می‌شود.

وی  بیان کرد: باید در جهت بالا بردن میزان تولید، کیفیت محصولات تولیدی و افزایش بهره وری گام‌های اساسی برداشته شود و با کشت مکانیزه می توان هزینه تولید محصولات کشاورزی را پایین آورد، همچنین با توجه به خشکسالی و کاهش بارندگی طی سال های اخیر در اين شهرستان، برای حفظ آب و خاک باید به سمت و سوی استفاده از فناوری های جدید و بهره برداری از ماشین آلات نوین رفت.

 

انتهای پیام/ز

نوسازی ماشین الات کشاورزی در کرمانشاه