کارگاه آموزشی پخت نان‌ محلی در بروجن

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ کارگاه آموزشی یک روزه پخت نان‌های محلی با حضور ۴۰ نفر از بانوان سرپرست خانوار در بروجن برگزار شد.

فراهم کردن زمینه اشتغال و در آمد پایدار برای خانواده‌ها از اهداف برگزاری این کارگاه  بود.

کاکولی، فتیر، نان یوخا و درشتی از انواع نان‌های محلی چهارمحال و بختیاری است.

بروجن (مرکز شهرستان بروجن) در فاصله ۶۲ کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

انتهای پیام/ن