عضو شورای اسلامی شهر شیراز خبر داد؛
برگزاری جشنواره‌های رویدادمحور برای رونق گردشگری در شیراز

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز شیراز؛  سولماز دهقانی عضو شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به ابعاد مختلف گردشگری در شیراز گفت: امید است، در شورای جدید بتوانیم با بر گزاری جشنواره‌ ، رویداد‌های فرهنگی، ادبی و هنری در حد ملی و بین‌المللی شاهد حضور چهره‌های مطرح در شیراز باشیم.


همچنین احمد همتی رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز نیز در شب شعر سومین جشنواره شیراز شناسی بیان کرد: شاعران معاصر شیراز میراث‌داران و حافظان فرهنگ و تمدن غنی این شهر هستند.


وی ادامه داد: شیراز شهری است که شیرازه تمدن و فرهنگ اسلامی ایرانی است و از نظر ادب و هنر از بسیاری شهر‌های کشور برتر بوده و مهمترین ابزار انتقال این مفاهیم و فرهنگ زبان هنر است.


معاون فرهنگی شهردار شیراز با بیان اینکه شعر و ادبیات، برنده‌ترین و قاطع‌ترین زبان انتقال مفاهیم فرهنگی و اجتماعی است، افزود: یکی از مهمترین راه‌های برطرف کردن آسیب‌های اجتماعی کمک گرفتن از شاعران است.
انتهای پیام/ت

رونق گردشگری شیراز در برگزاری جشنواره رویداد محور