شهردار ارومیه خبرداد؛
بازدید بیش از 200 هزارنفر از پنجمین جشنواره انگور

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ارومیه؛ محمد حضرت پور، شهردار ارومیه  گفت: بیش از 200  هزار نفر  در طول برگزاری جشنواره از آن بازدید کردند.

وی افزود: 40 درصد بازدیدکنندگان  خارج از ارومیه و از استان ها و شهرهای دیگر بودند.

حضرت پور با اشاره به رشد زندگی شهری وماشینی ونبود فرصت  کافی و موقعیت مناسب برای اوقات فراغت شهروندان تاکید کرد: ایجاد  دهکده گردشگری چی چست و برگزاری جشنواره هایی مثل انگور در آن باعث شور و نشاط و نشاط شادی میان شهروندان ارومیه شده است.

شهردار ارومیه با بیان اینکه دهکده گردشگری چی چست در 17 کیلومتری ارومیه قرار دارد، یادآور شد: طرح این دهکده از دیزی لند  پاریس که با فاصله 35 کیلومتری از آن قرار دارد، گرفته شده است.

حضرت پور افزود: جشنواره انگور در ایجاد نشاط اجتماعی و احیای فرهنگ بومی آذربایجان ونیز صادرات انگور موثر است.

شهردار ارومیه به برنامه ریزی شورای شهر و شهر برای تبدیل شهر ارومیه به قطب گردشگری در سال 2020 اشاره کرد و تصریح کرد: این امر در سایه عملی همگرایی وتعامل سازمان ها و نهاد های مختلف به تحقق خواهد رسید.

حضرت پور  با اشاره به اینکه حدود سه ماه است حقوق کارمندان شهرداری پرداخت نشده است، افزود: اداره شهر و شهرداری با وصول درآمد ها از سوی شهروندان محقق می شود و شهروندان اهتمام جدی به این امر داشته باشند.

شهردار ارومیه به  اتمام فرصت به شهروندان  ارومیه برای پرداخت مطالبات شهرداری اشاره و تصریح کرد: در صوت عدم پرداخت مطالبات شهرداری  از قبیل چک و غیره  اقدام عملی برای وصول این مطالبات از اول مهر ماه از سوی شهرداری آغاز خواهد شد.

 

انتهای پیام/ح

40 درصد از بازدیدکنندگان جشنواره انگور ارومیه از خارج از استان بودند