کشف ۸۷ دستگاه وسیله نقلیه سرقتی در بروجرد
به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛سرهنگ  علیرضا دلیری گفت:مأموران انتظامی این شهرستان با تلاش شبانه روزی و اجرای طرح‌های متعدد از جمله ارتقاء امنیت اجتماعی و مبارزه با سرقت طی پنج ماهه نخست سال جاری موفق شدند، ۴۶ خودروو ۴۱ موتورسیکلت مسروقه را شناسایی و کشف کنند.

وی افزود: در این مدت ۵۷ فقره سرقت اماکن شخصی و کیف قاپی، ۳۵۱ فقره محتویات داخل خودرو، ۱۲۳ فقره منزل و ۴۰ فقره جیب بری، کش و روزنی، احشام و مغازه و سایر سرقت‌ها ۱۶۴ فقره را کشف و ۲۴۶ نفردستگیر کنند.

فرمانده انتظامی بروجرد، ضمن قدردانی از مشارکت و همکاری خوب مردمی با پلیس در اجرای طرح‌های ارتقاء امنیت اجتماعی، از شهروندان خواست؛ در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه فعالیت غیرقانونی و مجرمانه توسط افراد فرصت طلب و قانون گریز، در اسرع وقت از طریق تلفن فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام تا نسبت به شناسایی جرم و دستگیری مجرمان و متخلفان، اقدام شود.

انتهای پیام/پ

 

کشف کالاهای مسروقه در لرستان