پیش بینی هواشناسی;
هشدار هواشناسی نسبت به خسارت‌های بارندگی در استان سمنان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، غلامرضا حسنی غربا مدیرکل هواشناسی استان سمنان گفت : بر اساس تحلیل آخرین الگوهای پیش یابی و تصاویر ماهواره ای، با نفوذ جریانات شمالی، از امروز تا سه شنبه، در برخی ساعات افزایش ابر و در برخی نقاط به ویژه در ارتفاعات شمالی بارش باران و رعد و برق و احتمال تگرگ و نیز آبگرفتگی و سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه های فصلی پیش‌بینی می شود.


وی تصریح کرد: با توجه به احتمال خسارات ناشی از آبگرفتگی و سیلابی شدن مسیل ها، نیاز است تمهیدات پیشگیرانه لازم پیش بینی و انجام شود.


غربا افزود : وزش باد در نقاط مختلف در 24 ساعت گذشته در بیشترین سرعت در دامغان به 40 کیلومتر بر ساعت رسید.


مدیرکل هواشناسی استان سمنان تصریح کرد : در 24 ساعت گذشته فولاد محله شهرستان مهدی شهر با هشت درجه و حسینان گرمسار با 36 درجه سانتی گراد، به ترتیب کمترین و بیشترین دمای هوای استان سمنان را داشتند.

 

وی گفت : برای امروز، کمینه دمای هوای سمنان تا 19 و بیشینه تا 32 درجه سانتی گراد پیش بینی می شود.


انتهای پیام / ه


افزایش ابر پیش بینی هواشناسی برای استان سمنان