دیاز: بعد از لیگ قهرمانان می‌روم
بهترین خبر برای پرسپولیسیها در مورد الهلال عربستان

بحران در اردوی حریف پرسپولیس؛ سرمربی الهلال در آستانه کناره‌گیریبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   رامون دیاز در نیمه‌دوم بازی شب گذشته (شنبه) هفته پنجم لیگ عربستان برابر القادسیه به خاطر تغییرات زیاد در ترکیب تیم  از سوی هواداران الهلال مورد اعتراض قرار گرفت و هو شد. همین اتفاق کافی بود تا سرمربی آرژانتینی تیم الهلال در نشست خبری پس از بازی حرف از خداحافظی بزند.
 
رامون دیاز پس از پایان بازی با القادسیه که با پیروزی ۲ بر یک الهلال پایان یافت گفت: من تیم الهلال را پس از بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا ترک خواهم کرد و نمی‌خواهم صحبتی درباره بازی (با القادسیه) داشته باشم.
 
نواف، رئیس باشگاه الهلال عربستان نیز که اوضاع را چندان مناسب نمی‌دید خطاب به هواداران گفت: رامون دیاز به هواداران تیم الهلال احترام می‌گذارد و انتظار دارد که آنها نیز برای کارش و تغییراتی که در ترکیب تیمش ایجاد می‌کند، احترام قائل شوند.
 
تیم الهلال ۲۵ مهر ماه در بازی برگشت نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان آسیا در مسقط، پایتخت عمان میهمان تیم پرسپولیس ایران است. بازی رفت این ۲ تیم با نتیجه ۴ بر صفر به سود الهلال پایان یافته بود.
 
منبع:11 نیوز
 
انتهای پیام/

 
تصمیم ناگهانی سرمربی الهلال برای خروج از تیم