احداث پارک جنگلی 230 هکتاری در جنگل فندقلو

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، فرهاد عبدالعلی پور، فرماندار نمین افزود: مطالعات این طرح از آرتا تپه تا تله کابین در منطقه جنگلی فندقلو انجام شده و در صورت صدور مجوز سازمان جنگلداری و آبخیزداری عملیات اجرایی و سرمایه گذاری آن شروع خواهد شد.

وی ادامه داد: برای اجرای این طرح سرمایه گذار اعلام آمادگی کرده و با تحقق آن یک پارک جنگلی قابل توجه و گردشگر پذیر در این منطقه ایجاد می کنیم.

فرماندار اردبیل با بیان اینکه قابلیت نمین در صنعت گردشگری و صنایع دستی بالاست افزود: در حال حاضر 5 هزار نفر در 12 رشته مختلف صنایع دستی این شهرستان نمین فعالیت دارند.

عبدالعلی پور اضافه کرد: سالانه بیش از 200 هزار متر مربع صنایع دستی بافتنی در نمین تولید و به بازار عرضه می شود.

وی قابلیت و کیفیت صنایع دستی نمین را یادآور شد و افزود: برای گلیم نمین و عنبران از سازمان جهانی یونسکو مهر اصالت اثر اخذ شده که نشان می دهد صنایع دستی نمین از کیفیت و استاندارد بین المللی برخوردار است.

عبدالعلی پور در باره عملیات اجرایی طرح های اقتصادی نمین گفت: عملیات اجرایی 23طرح اقتصادی در این شهرستان شروع شده و 15 طرح با اعتبار 2هزار میلیارد ریال تا پایان امسال به بهره برداری می رسد.

وی گفت: با بهره‌برداری از طرح‌های اقتصادی بستر اشتغال بیش از یک هزار نفر فراهم شده و برخی طرح های راکد نیز احیا می‌شود.

 

انتهای پیام/ح

تولید سالانه بیش از 200 هزار متر مربع صنایع دستی بافتنی در نمین