تاکید بر ارتقاء امنیت اجتماعی با استفاده از ظرفیت عظیم آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،سرهنگ علیرضا باقری معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران در آئین تجلیل از فعالان آموزش همگانی استان، گفت: هفته ناجا نماد سازی بخشی از اقدامات نیروی انتظامی است که توسط پلیس در طول سال انجام می‌شود.

وی با اشاره به اهداف برگزاری این مراسم افزود: در این هفته نیروی انتظامی از عزیزانی که با نیروی انتظامی در طول سال در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی همکاری داشته اند قدردانی می‌کند و در نگاهی دیگر هفته استفاده از فرصت‌ها و بازنویسی برنامه‌ها در پیش رو و بهبود وضعیت برای یک سال متوالی است.

سرهنگ باقری گفت: آموزش نیروی انسانی یکی از شاخصه‌های کشور‌های توسعه یافته در روند اجرای ماموریت‌های راهبردی نیروی انتظامی آن کشور است.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مازندران، افزود: ظرفیت‌های عظیمی در آموزش و پرورش وجود دارد که باید از آن برای ارتقاء امنیت اجتماعی جامعه استفاده کرد.

انتهای پیام/آ

رسانه‌ها پل ارتباطی مردم با نیروی انتظامی