اجرای سد احمد بیگلو با 82 درصد پیشرفت فیزیکی در مشگین شهر

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، میرعلی رحیمی زاد، فرماندار مشگین شهر در بازدید از مراحل اجرایی پروژه ی سد احمدبیگلو افزود: تاکنون 110 میلیارد تومان برای سد و شبکه این پروژه هزینه شده و با ۸۲ درصد پیشرفت فیزیکی با قوت در حال اجرا است.

وی با اشاره به فضاسازی رسانه ای و درج مطالب خلاف واقع در شبکه های اجتماعی و اظهار نظرغیر کارشناسی در مورد این پروژه افزود: خوشبختانه عملیات اجرایی این سد با سرعت چشمگیری در حال اجرا بوده و برابر پیش بینی های کارشناسی و برآوردهای مهندسی انشااله تا پایان آبان ماه این سد آبیگری خواهد شد.

فرماندار مشگین شهر در ادامه خاطرنشان کرد: با عنایت مقام معظم رهبری و پیگیرهای دولت تدبیر و امید و رایزنی ها و تلاش ملکی نماینده مردم مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی در سال ۹۶ مبلغ 5 میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی و اعتبارات مرزی برای سد احمدبیگلو در نظر گرفته شده است.

رحیمی زاد افزود: اجرای همزمان سد و شبکه این پروژه را در ردیف پروژه های شاخص قرارداده و ارزیابی های بعمل آمده نشان از افتتاح و بهره برداری این پروژه در روزهای آتی دارد.

 

انتهای پیام/ح

اختصاص 5 میلیارد تومان اعتبار به سد احمد بیگلو مشگین شهر