عضو هیأت نمایندگان اتاق ایران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
تصور ترامپ مبنی بر منسجم کردن کشورهای گروه 5+1 علیه ایران، غلط از آب درآمد

تصور ترامپ مبنی بر منسجم کردن کشورهای گروه 5+1 علیه ایران، غلط از آب درآمدیحیی آل اسحاق عضو هیات نمایندگان اتاق ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، صحبت‌های ترامپ بیشتر به منظور ایجاد یک جنگ روانی علیه ایران بود، اظهار کرد: این فرد بدون تشخیص شرایط خاص و یا اقتضائات مردم و جمهوری اسلامی ایران تمام تلاشش بر این بود که با یاوه گویی های خود بین دولت و مردم تصمیم‌گیر اختلافی بیاندازد.

وی ادامه داد: صحبت‌های ترامپ باعث انسجام بیش از پیش مردم ایران شد.

عضو هیات نمایندگان اتاق ایران، بیان کرد: تصور ترامپ مبنی بر منسجم کردن گروه 5+1 به دور خود علیه ایران، غلط از آب درآمد چراکه اتحادیه اروپا و اعضای گروه فوق بعد از صبحت های رییس جمهور آمریکا، علیه مواضع این شخص بلافاصله عکس العمل نشان داد.

آل اسحاق با اشاره به تهدیدات اقتصادی مجدد ترامپ، گفت: تاکنون آمریکایی‌ها در حوزه اقتصادی هرکاری توانسته اند، علیه ایران انجام داده اند. ایجاد اختلال در روابط بانکی، محل و نقل و ... از اهم تهدیداتی بوده که به مرحله اجرا در آورده اند.

وی ادامه داد: صحبت های ترامپ یاوه‌گویی بیش نبوده و تنها منجر به متحدتر کردن مردم و قوی‌تر شدن رابطه دولتمردان با جامعه و حمایت ملت از مسوولان شده است.

عضو هیأت نمایندگان اتاق ایران در پایان گفت: آمریکا باید بداند که جمهوری اسلامی ایران برای خنثی کردن کوچکترین تهدید خارجی متحدتر از قبل وارد صحنه خواهند شد.

انتهای پیام/

صحبت‌های ترامپ باعث انسجام بیش از پیش مردم ایران شد