تخریب اراضی ملی؛
ممنوعیت تخریب و تصرف اراضی ملی

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ در این بازدید، دادستان خرم آباد بر همکاری همه جانبه دادسرا در راستای جلوگیری از تخریب و تصرف اراضی منابع طبیعی تاکید کرد.

سعید رازانی با اشاره به ضرورت حفظ اراضی ملی گفت: دادستانی خرم آباد در برخورد با متجاوزان به اراضی ملی و دولتی بسیار جدی بوده و دستگاه قضایی با تصرف کنندگان به انفال برخورد قاطع خواهد کرد.

وی بهترین راه صیانت از اراضی ملی و منابع طبیعی را انجام اقدامات پیشگیرانه قبل از هرگونه دخل و تصرف به اراضی ملی و بیت‌المال دانست و بیان داشت: نظارت دستگاه‌های مرتبط با ساخت وساز‌های روستا‌های اطراف و مناطق حاشیه‌ای باید بیشتر شود.

رازانی تصریح کرد:باید نهاد‌های مرتبط و شهرداری‌ها،با تشکیل تیم‌های نظارتی مشترک،از روند افزایشی این تخلفات جلوگیری کنند.

انتهای پیام/م

تخریب و تصرف اراضی ملی ممنوع است