تولید سالانه 120 تن گوشت ماهی در سیرجان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  اکبر محمودآبادی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان گفت: کشاورزان سیرجانی مصمم هستند، با هدف اقتصادی و تولید گوشت سفید، در استخرهای ذخیره آب کشاورزی نیز پرورش ماهی داشته باشند که این امر نقش موثری در افزایش تولید دارد.

وی با بیان اینکه سالانه 120 تن گوشت ماهی در این شهرستان تولید می‌شود، بیان داشت: 30 استخر ذخیره آب کشاورزی در تولید و پرورش ماهی قزل‌آلا فعال است و ١٥٠ هزار قطعه از این نوع ماهی در آنها نگهداری و پرورش می‌یابد.

انتهای پیام/ب

پرورش ماهی در سیرجان