افزایش کشت برنج در بهشهر

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، خلیل حقیقی گفت: سال زراعی جاری ۹ هزار و ۴۰۰ هکتار از مزارع شالیزاری شهرستان بهشهر با سه هزار بهره بردار به کشت برنج اختصاص یافت.

وی ادامه داد: ۷۰ درصد از این سطوح به ارقام پرمحصول بویژه شیرودی و ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار به ارقام محلی نظیر طارم هاشمی اختصاص داشته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر افزود: سطح کشت برنج این شهرستان در سال زراعی جاری نسبت به سال قبل افزایش ۱۴ درصدی داشته است.

این مسؤول گفت: برای حمایت از کشاورزان ۵۶۴ تن بذر از سوی کشاورزان در زمین‌های شالیزاری این شهرستان مصرف شد که ۲۰ درصد آن از سوی این مدیریت توزیع شد.

حقیقی افزود: سه هزار و ۸۰۰ تن انواع نهاده‌های شیمیایی بویژه پتاسیم برای کنترل تنش‌های خشکی حادث شده در تابستان سال جاری مصرف شد.

این مسؤول گفت: ۶ هزار تن شلتوک از مزارع برنج شهرستان بهشهر استحصال شد.

انتهای پیام/ع

افزایش ۱۴ درصدی سطح زیرکشت برنج در شالیزار‌های بهشهر