احداث ۸ مدرسه معارف اسلامی در آذربایجان غربی

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ارومیه؛ با اظهار اینکه در حال حاضر تنها یک مدرسه علوم و معارف اسلامی صدرا با ظرفیت آموزش یکصد نفر در ارومیه وجود دارد، افزود: با توجه به کمبود فضای آموزشی در آذربایجان غربی، پیگیر احداث ۸ مدرسه معارف اسلامی  هستیم.

حجت الاسلام محمد داداش زاده گفت: در شهرستانهای ارومیه، میاندوآب و خوی هر کدام 2 باب مدرسه و در شهرستانهای سلماس و نقده هر کدام یک باب مدرسه احداث می شود که فضای آموزشی  آن  از طرف   بنیاد مسکن  تامین خواهد شد.

وی اضافه کرد: این مدارس  با نام صدرا در مقاطع دبیرستان ویژه دختران و پسران خواهند بود که با راه اندازی آنها برای ۹۰۰ نفر زمینه آموزش فراهم می شود.

به گفته حجت الاسلام داداش زاده  این مدارس زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی بوده و معلمان آن ها از معلمان رسمی اداره آموزش و پرورش می باشد.

انتهای پیام/ح

۸ مدرسه معارف اسلامی در آذربایجان غربی ساخته می شود