امام جمعه شهرستان مهاباد؛
استکبار جهانی و شیطان بزرگ بداند که ما با هم هستیم و با هم خواهیم ماند

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد ،امام جمعه شهرستان مهاباد در اجلاس شهدای پیشمرگان مسلمان کرد با قدردانی از حضور خانواده های شهدا ، جانبازان و ایثارگران راه حق  و دوستداران ولایت از سراسر کشور در این مراسم گفت : کردها از بدو انقلاب تاکنون دوش به دوش نیروهای نظامی و انتظامی حافظ این مرز و بوم و این انقلاب بوده و حاضر به واگذاری یک وجب از خاک این سرزمین به دشمن نشده اند و در این راه شهدای بسیاری را تقدیم انقلاب اسلامی کرده اند.

ماموستا سهرابی افزود :  به خود میبالیم که اجلاس شهدای پیشمرگان مسلمان کرد در مهاباد برگزار شده است.

وی تأکید کرد: خون این شهداست که امنیت امروز را برای ما تأمین کرده در حالیکه در کشورهای همسایه سایه شوم جنگ وخونریزی و نا امنی بر سر مردم سنگینی میکند.

 ماموستا سهرابی اضافه کرد : باید خون شهدا را ارج نهاده، در مقابل دشمنان و استکبار دست به دست هم دهیم و نگذاریم که شیطنت های استکبار جهانی در وحدت ما تأثیر سوء بگذارد.

استکبار جهانی و شیطان بزرگ بداند که ما با هم هستیم و با هم خواهیم ماند . شیعه و سنی در ایران اسلامی در کنار هم و با پشتیبانی هم ایستاده ایم.

 

انتهای پیام/ع

 

کردها از بدو انقلاب حافظ این مرزو بوم و انقلاب بوده اند