عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس؛
انقلابی که در ۱۳ آبان شکل گرفت به اندازه انقلاب اول اهمیت داشت

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،حشمت‌الله فلاحت پیشه عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس امروز شنبه در مراسم یوم الله ۱۳ آبان که پس از راهپیمایی این روز در مقابل مسجد جامع کرمانشاه برگزار شد، گفت: انقلابی که در ۱۳ آبان شکل گرفت به اندازه انقلاب اول اهمیت داشت.

وی با بیان اینکه در این روز پایگاه و ستون پنجم دشمن در هم شکسته شد، افزود: ما در طول انقلاب هر وقت توانسته ایم در داخل اقتدار و وحدت ملت را مدیریت کنیم دشمنان ترسیده اند و نقشه ای را طراحی می کنند.

فلاحت پیشه با بیان اینکه هر وقت آمریکا در قبال ایران سیاستی را پیش رو گرفت نتوانست به موفقیت برسد گفت: مقام معظم رهبری زمانی که بحث در مورد برجام قرار بود شروع شود به صراحت فرمودند من به آمریکا اعتماد ندارم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: از گذشته تا تاکنون مقامات آمریکا سعی کردند بین دولت و ملت ایران شکاف ایجاد کنند.

 

انتهای پیام/ز

 مقامات آمریکا سعی کردند بین دولت و ملت ایران شکاف ایجاد کنند