صدور مجوز فعالیت برای 6 واحد تاکسی آنلاین اینترنتی در اهواز

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سعید ممبینی، رئیس اتاق اصناف اهواز با اشاره به ساختار و فرآیند صدور مجوز برای تاکسی‌های اینترنتی در کشور گفت: براساس آیین‌نامه اجرایی تبصره ماده 87 قانون نظام صنفی، تاکسی‌های آنلاینی که مجوز فعالیت خود را از اتاق اصناف اهواز دریافت می‌کنند، در سراسر کشور نیز می‌تواند فعالیت داشته باشند و مورد تأیید اتاق اصناف هستند.

وی بیان کرد: این آیین‌نامه برای تاکسی‌های آنلاینی که در تهران یا سایر شهرها نیز مجوز خود را دریافت کرده‌اند نظیر اسنپ صدق می‌کنند و این تاکسی‌های آنلاین می‌توانند در سایر شهرها نیز فعالیت داشته باشند و فعالیت آن ها مورد تأیید اتاق اصناف آن شهرها است.

ممبینی اظهار داشت: اتاق اصناف اهواز تاکنون برای 6 تاکسی آنلاین با عناوین تابلوی یوکب به نشانی u-cav.ir، تاکسی بی‌سیم یا همان تریپ‌تاکسی به نشانی triptaxi.ir، تریپسی به نشانی tripc.ir داده‌پردازی به سیستم‌های جامع برگ سیب به نشانی bargesib.com، تی‌سی به نشانی T30.ir و ای‌تپ به نشانی e-tap.ir، مجوز فعالیت صادر کرده است.

رئیس اتاق اصناف اهواز تصریح کرد: این تاکسی‌های آنلاین می‌توانند در سایر شهرها نیز فعالیت داشته باشند. همچنین برخی تاکسی‌های آنلاین نظیر نیز که مجوز خود را از مشهد گرفته بود، در اهواز فعالیت دارد و اخیرا نیز اسنپ در اهواز فعالیت خود را آغاز کرده است.

انتهای پیام/گ

مجوز فعالیت برای 6 واحد تاکسی آنلاین اینترنتی در اهواز صادر شد