متانی خبر داد
استقرار 130 نیروی عملیاتی و درمانی در عراق

استقرار 130 نیروی عملیاتی و درمانی در عراقبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛سعید متانی معاون لجستیک و آمادگی سازمان امداد و نجات با اشاره به استقرار 130 نیروی عملیاتی و امدادی در عراق اظهار کرد: همچنین ۲۵ دستگاه آمبولانس، ۸ دستگاه اتوبوس آمبولانس در پایگاه‌های درمانی جمعیت هلال احمر در کشور عراق مستقر شده است.

وی تصریح کرد: با همکاری مرکز پزشکی حج و زیارت و سازمان امداد و نجات و پس از انجام هماهنگی‌های لازم، ظرفیت‌های مورد نیاز در مراکز درمانی مستقر شده و خدمات براساس هماهنگی ارائه می‌شود و زمانیکه نیروهای عملیاتی مستقرند، در صورت عدم نیاز به کار عملیاتی، کار درمانی و پذیرش را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به بازدید از درمانگاه بین راهی نجف تا کربلا واقع در عمود ۱۰۸۰ اظهار کرد: در این پایگاه خدمات بسیاری به زائران ارائه می‌شود که جا دارد از زحمات همکاران کادر درمانی تشکر کرد.

انتهای پیام/

استقرار 25 دستگاه اتوبوس آمبولانس در عراق