معاون امداد ونجات هلال احمر؛
انجام 21 ماموریت امدادی برای 349 نفر حادثه دیده

انجام 21 ماموریت امدادی برای 349 نفر حادثه دیدهبه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانو بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمراستان کرمان؛ محمد حیدری پور گفت: امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر استان کرمان طی هفته گذشته 21 عملیات امداد و نجات انجام داده اند و بر این اساس به 305 تن از هموطنان امدادرسانی شده است.

حیدری پور افزود: امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر موفق به نجات 10 نفر در عملیات نجات و رهاسازی‌ شدند که از این میان 8 تن برای ادامه روند درمان به مراکز درمانی منتقل شدند و 2 مصدوم نیز به صورت سرپایی مداوا شدند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمان بیان کرد: تعداد 39 تیم عملیاتی و 140 نیروی نجاتگر، با مجموع 27 دستگاه آمبولانس در عملیات‌های یاد شده حضور داشته‌اند.

انتهای پیام/ح

امدادرسانی های انجام شده در یک هفته اخیر