نخلستان های سراوان در آتش می سوزد

آتش به جان نخلستان های سراوانبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،  عبدالحکیم شاهمیری بخشدار بخش جالق شهرستان سراوان  اظهارداشت: این آتش سوزی که از ساعت ۹ صبح امروز در محله جنگل هورنگ دهستان ناهوک سراوان آغاز شده است به دلیل مشکل دسترسی برای اطفاء حریق همچنان ادامه دارد.

وی ادامه داد: بیش از ۱۰۰ نخل و پاجوش تاکنون طعمه حریق شده و احتمال دارد خسارات به بیش از این نیز افزایش یابد.

بخشدار بخش جالق سراوان اظهار داشت: نبود راه دسترسی مناسب کار را برای آتش نشانان دشوار کرده است.

شاهمیری افزود: دلیل آتش سوزی نخلستان ها تاکنون مشخص نشده است.

نبود راه دسترسی مناسب در داخل نخلستان‌ها و وجود سرشاخه‌های ناشی از هرس درختان و جمع آوری نشدن آن‌ها همواره سبب گسترش آتش سوزی می‌شود.

دهستان ناهوک از توابع بخش جالق شهرستان سراوان در ۳۵ کیلومتری سراوان و ۴۸ کیلومتری مرکز بخش جالق واقع شده که به دلیل نبود مرکز آتش نشانی و نداشتن ماشین اطفای حریق و فاصله زیاد از مرکز شهرستان و مرکز بخش همه ساله تعداد زیادی از نخیلات و درختان این دهستان طعمه حریق می‌شوند.

انتهای پیام/ع

آتش سوزری در نخلستان های سراوان