یک هزار تعاونی کهگیلویه و بویراحمد غیرفعال شده است

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ لهراسب باقری اظهار داشت: طبق تفاهم صورت گرفته با تعدادی از آموزشگاه‌های دارای مجوز از سازمان فنی و حرفه‌ای دوره‌های آموزشی رایگان برای اعضاء تعاونی‌های استان و کارکنان آن‌ها برگزار میشود.

وی با تاکید بر اهمیت دانش، تخصص، آموزش و ترویج در رونق فعالیت تعاونی‌ها در اقتصاد، افزود: در همین راستا اتاق تعاون و اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان اقدام به برگزاری دوره‌های مهارت آموزی می‌کند.

رئیس اتاق تعاون کهگیلویه و بوراحمد با بیان اینکه اولویت اتاق تعاون استان تعامل منطقی بین کسب و کار و نخبگان جامعه است، گفت: آموزش تعاونی‌ها باید از افراد توانمند شروع شود تا عملکرد تعاونی‌ها هرچه بیشتر اثرگذار باشد.

باقری با بیان اینکه تعاونگران و کارکنان تعاونی‌های استان می‌توانند به صورت رایگان از این دوره‌های آموزشی بهره مند شوند، اظهار داشت: در این دوره‌های آموزشی رشته‌های صنایع دستی، مالی، حسابداری و قوانین و مقررات تعاون و کار و تامین اجتماعی به علاقه مندان آموزش ارائه می‌شود.

باقری با اشاره به نقش مهم تعاونی‌ها در اقتصاد یک منطقه عنوان کرد: با توجه به اینکه تعاونی‌ها در حوزه اقتصاد مردم محور هستند، می‌توانند فقر و بیکاری را ریشه‌کن کنند.

انتهای پیام/غ

ایجاد تعامل بین کسب و کار و نخبگان جامعه وظیفه اتاق تعاون