بازدید رییس سازمان نوسازی از مدارس مناطق زلزله زده راور

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، در این بازدید مدارس مناطق زلزله زده اخیر کرمان حرجند، هجدک و راور و زرند مورد ارزیابی قرار گرفتند و مقرر شد اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان برای تخریب و بازسازی مدارس مورد بازدید کار کارشناسی انجام داده و پس از بررسی های لازم با توجه به شرایط خاص منطقه مصوبات سفر را عملیاتی کند.


مقرر شد پس از بررسی های لازم مصوبات ذیل اجرایی شود :


تخریب و بازسازی دبستان 3 کلاسه 7 تیر روستای هرجند بخش کوهساران و پوشش دانش آموزان روستاهای همجوار


تخریب و بازسازی دبستان 6 کلاسه خلیج فارس هجدک بخش کوهساران


تخریب و بازسازی دبستان پسرانه شهید منتظری شهر راور مقرر شد کارشناسان نوسازی مدارس استان بررسی کند که نیاز به 12 کلاس  یا 18 کلاس مورد نیاز است.


تخریب و بازسازی دو دبستان دخترانه الزهراء و یاس نبی شهر راور مقرر شد کارشناسان نوسازی مدارس استان بررسی کند که نیاز به 12 کلاس  یا 18 کلاس مورد نیاز است.


اهدا و تامین بخشی از تجهیزات کارگاهی ، گرمایشی و ... هنرستان فنی و حرفه ای شهرستان راور و مقاوم سازی سالن نمازخانه این هنرستان
تخریب و بازسازی واحد آموزشی در زرند که مقرر شد کارشناسان نوسازی مدارس استان بررسی کند که نیاز به 12 کلاس  یا 18 کلاس مورد نیاز است.
انتهای پیام/ی

مصوبات سفر معاون وزیر آموزش و پرورش به منطقه زلزله زده راور