۲۸ میلیارد ریال برای پروژه‌های منابع طبیعی تصویب شد

۲۸ میلیارد ریال برای پروژه‌های منابع طبیعی تصویب شدبه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، سهیل مهاجری مدیرکل منابع طبیعی استان بوشهر ظهر سه‌شنبه در بازدید از پروژه‌های منابع طبیعی شهرستان دشتی گفت: برای سال جاری بیش از ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار از محل اعتبارات استانی برای توسعه پروژه‌های این اداره در شهرستان دشتی پیش‌بینی و مصوب شده است.

وی افزود: این میزان اعتبار نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد قابل توجهی دارد و شهرستان دشتی یکی از شهرستان‌های وسیع استان است و امیدواریم در بخش‌های مختلف منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان نیز تحولی ایجاد شود.

مهاجری با اشاره به اجرای عملیات ابخیزداری حوزه گزدراز، لاور و احداث سازه‌های سنگی ملاتی در این شهرستان و همچنین عملیات آبخیزداری چاه‌چاهو اظهار داشت: توسعه و تکمیل پروژه‌های حوزه‌های آبخیز شهرستان دشتی یکی از ضرورت‌هایی است که در سال جاری اعتبار خوبی برای ان در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: تجهیز پارک جنگلی چاه‌چاهو جنگل کاری در پارک‌های جنگلی این شهرستان و تثبیت شن‌های روان نیز از دیگر اقداماتی است که انشالله پس از رد و بدل شدن کامل موافقتنامه‌ها از محل سه درصد نفت و ماده ۱۸۰ عملیاتی خواهد شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر در بخش دیگری از اظهارات خود، دیدار حضوری در شهرستان‌ها و بازدید مستمر از پروژه‌ها و شنیدن صدای مردم را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: اهداف منابع طبیعی بدون اعتماد و مشارکت مردم ناتمام خواهد بود و به بن بست می‌رسد.

وی ادامه داد: در منابع طبیعی استان زمینه‌های خوبی برای مشارکت‌های مردمی در بخش‌های مختلف فراهم شده است که انتظار می‌رود جنگلداران و کارکنان ما در شهرستان و همچنین در بخش‌های ستادی به این مسئله توجه بیش از پیش داشته باشند.

انتهای پیام/ف

 تصویب ۲۸ میلیارد ریال برای پروژه‌های منابع طبیعی