تولید گوشت سفیددر مرغداری‌های شهرستان سوادکوه

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه گفت: پیش بینی می‌شود با انجام جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری گوشتی این شهرستان ۷ هزار و ۲۰۰ تن گوشت سفید به ارزش اقتصادی ۳۳۱ میلیارد ریال تولید و به بازارمصرف عرضه شود.

وی افزود: امسال در ۴۱ واحد مرغ گوشتی شهرستان سوادکوه جوجه ریزی انجام شد.

انتهای پیام /ر

تولید گوشت سفید در سوادکوه