فرماندار نمین؛
نیروگاه برق با سوخت زباله های شهری در نمین احداث می شود

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، فرهاد عبدالعلی پور، فرماندار نمین در بازدید از مراحل ساخت و آماده سازی این نیروگاه در ناحیه صنعتی نوجه ده افزود: این نیروگاه با 170 میلیارد ریال سرمایه گذاری بخش خصوصی و شرکت دانش بنیان و با ظرفیت تولید 5 مگاوات برق راه اندازی می شود.

وی با بیان اینکه این نیروگاه در شش ماه آینده به بهره برداری کامل می رسد گفت: با راه اندازی این نیروگاه روزانه بین 10 الی 30 تن زباله شهری از سطح استان و شهرستان نمین خریداری شده و منبع درآمد شهرداری ها نیز محسوب می شود.

عبدالعلی پور با اشاره به اینکه تولید زغال از جمله محصولات دیگر این نیروگاه در کنار تولید برق خواهد بود ادامه داد: تولید و نصب ماشین آلات تخصصی و نیروگاهی این مجموعه نیز توسط خود شرکت انجام یافته و بومی سازی شده است.

وی با بیان اینکه با راه اندازی این مجموعه نیروگاهی برای 25 نفر به طور مستقیم ایجاد اشتغال می شود اظهار داشت: ماشین آلات و زیرساختهای اصلی این مجموعه آماده سازی شده و مرحله نهایی این فرآیند عقد قرارداد شهرداری ها با سازمان انرژی های نوین خواهد بود.

انتهای پیام/ح

راه اندازی نیروگاه تولید برق در شهرستان نمین