مکرون: دشمن اصلی، داعش است و بشار اسد در قدرت باقی خواهد ماند

مکرون: دشمن اصلی، داعش است و بشار اسد در قدرت باقی خواهد ماندبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روسیا الیوم، رئیس جمهور فرانسه گفت که پیروزی بر گروه تروریستی داعش در سوریه تا پایان ماه فوریه آینده محقق خواهد شد و دشمن اصلی، داعش است نه بشار اسد.

امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه در مصاحبه با شبکه دوم تلویزیون فرانسه گفت: من فکر می‌کنم ما تا پایان ماه فوریه، در جنگ با علیه داعش در سوریه پیروز می‌شویم.

وی مدعی شد: بشار اسد دشمن مردم سوریه است و دشمن من داعش است.

مکرون در عین حال گفت که جامعه بین الملل ناگزیر خواهد بود تا پس از شکست نهایی داعش در سوریه با بشار اسد گفتگو کند بنابراین نمی‌توانیم بگوییم که ما نمی‌خواهیم با او یا نمایندگانش گفتگو نکنیم.

وی افزود: بشار اسد در قدرت خواهد ماند، چون کسانی که در میدان جنگ پیروز شده‌اند، خواه منظور ایران باشد یا روسیه از وی دفاع می‌کنند.

 انتهای پیام/

مصاحبه رئیس جمهور فرانسه با شبکه دوم تلویزیون فرانسه درباره سوریه