اعزام تیم تکواندو سیستان و بلوچستان به رقابت‌های قهرمانی کشور

اعزام تیم تکواندو سیستان و بلوچستان به رقابت‌های قهرمانی کشوربه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،  محمدرضا طاهری نسب  رئیس هیات تکواندو سیستان و بلوچستان گفت: این دوره از رقابت‌های کشوری ۲۷ آذر به مدت ۲ روز در استان خراسان رضوی برگزار می‌شود.


وی ادامه داد: یاسر نوری، علیرضا دهواری، نوید سارانی، رضا مکاری، فرید سارانی و امیر محمد میرانی اعضای تیم سیستان و بلوچستان در این دوره از رقابت‌ها را تشکیل می‌دهند.


وی افزود: عباسعلی ستوده، عبدالستار درزاده و مسلم غمگذاری به عنوان سرپرست و کادر فنی، تیم تکواندو سیستان و بلوچستان را همراهی می‌کنند.


رئیس هیات تکواندو سیستان و بلوچستان گفت: تکواندو به عنوان یک ورزش جذاب و پرطرفدار زمینه فعالیت ۲ هزار نفر را در این استان فراهم کرده است.

انتهای پیام/گ

اعزام تیم تکواندو سیستان وبلوچستان به مسابقات قهرمانی کشور