کاهش 10 درصدی مقدار نمک در نان های صنعتی و نیمه صنعتی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  بجنورد؛ حسن براتی زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو  دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت : با عنایت به برنامه های سازمان غذا و دارو در خصوص کاهش سرانه مصرف نمک روزانه افراد جامعه و به منظور ارتقای سلامت ،از سال گذشته کاهش 10 درصدی نمک در نان های صنعتی و نیمه صنعتی در دستور کار قرار گرفت.

وی تصریح کرد : در این راستا از سال 95 این دستور العمل به همه واحدهای تولید نان صنعتی و نیمه صنعتی در استان ابلاغ شد و این واحدها در بازه های زمانی مختلف توسط کارشناسان غذا پایش شده و گزارش آن هر 6ماه به اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی ارسال می گردد.

انتهای پیام/آ

کاهش نمک در نان های صنعتی و نیمه صنعتی