پژو حامل شیشه در ایستگاه قانون متوقف شد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سرهنگ سیدمحمد صالحی، جانشین فرمانده انتظامی خوزستان گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با همکاری پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان اندیمشک و سربازان گمنام امام زمان (عج) در ورودی شهر اندیمشک 2 سوداگر مرگ را در ورودی شهر اندیمشک به دام انداختند.

وی اظهار کرد:این افراد با یک دستگاه خودروی پژو پارس تحت پوشش خانواده نما قصد جابجایی این محموله مواد مخدر صنعتی را داشتند که در یک اقدام سریع و غافلگیرانه دستگیر شدند.

سرهنگ صالحی در ادامه گفت : از خودروی توقیفی مقدار 14کیلوگرم مواد مخدر از نوع شیشه کشف شد که در این رابطه2 سوداگر مرگ دستگیر و با تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند.

جانشین فرمانده انتظامی خوزستان تاکید کرد : نیروی انتظامی با سوداگران مرگ و قاچاقچیان مواد مخدر برخورد قاطع و قانونی می کند و اجازه جولان وسرکشی به آنان را نخواهد داد.

انتهای پیام/م

کشف 14 کیلوگرم ماده مخدر شیشه در اندیمشک