رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم؛
تشریح اهداف اقتصاد مقاومتی جهاد کشاورزی قم

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛  محمدرضا طلایی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم اظهار کرد: در راستای افزایش ضریب خوداتکایی محصولات اساسی، تولید 76 هزار تن جو، 26 هزار تن گندم، 6 هزار تن پنبه، 49 تن حبوبات و 3 هزار و 800 تن دانه‌های روغنی به‌عنوان اهداف کمی پروژه‌های اقتصاد مقاومتی در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: در همین راستا تولید 8 هزار 400 تن گوشت قرمز، 130 هزار تن شیر، 34 هزار و 500 تن گوشت طیور و 70 هزار تن تخم‌مرغ در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی خاطرنشان کرد: احداث و تکمیل شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی به میزان 25 هکتار، توسعه سامانه‌های نوین آبیاری به میزان دو هزار و 881 هکتار از دیگر اهداف کمی پروژه‌های اقتصاد مقاومتی استان قم در سال 96 به شمار می‌رود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم در ادامه سخنان خود به تجهیز و نوسازی ناوگان ماشینی موردنیاز بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: در همین راستا 233 دستگاه در بخش زراعت، 436 دستگاه در بخش دام و طیور و آبزیان و 75 دستگاه در بخش باغبانی تا پایان سال 96 تجهیز و نوسازی می‌شود.

طلایی همچنین به تأمین داخلی نهال اصلاح‌شده موردنیاز بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: در همین ارتباط 115 هزار و 136 اصلی نهال اصلاح‌شده موردنیاز بخش کشاورزی تأمین خواهد شد.

وی به تأمین داخلی نهاده‌ها و توسعه مصرف کود نیز اشاره و بیان کرد: در همین راستا و تا پایان سال 11 هزار و 186 تن کود ازته و دو هزار و 993 تن کود فسفاته تأمین و توزیع خواهد شد.

وی از تأمین داخلی نهاده‌ها و بذر موردنیاز بخش کشاورزی در استان قم خبر داد و تصریح کرد: در این خصوص هزار و 502 تن بذر جو، 856 تن بذر گندم، 50 تن بذر ذرت دانه‌ای و 147 تن بذر پنبه تا پایان سال تأمین و توزیع می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم افزایش تولید در محیط‌های کنترل‌شده گلخانه را از دیگر اهداف سازمان جهاد کشاورزی در سال جاری برشمرد و خاطرنشان کرد: توسعه کشت به میزان 5 هکتار و اصلاح و بازسازی به میزان 3 هکتار در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان قم قرار دارد.

انتهای پیام/ت

تولید 70 هزار تن تخم مرغ در قم