معاون مالی و اقتصادی شهرداری شیراز خبر داد؛
کامل کردن نرم‌افزار پرداخت عوارض خودرو در فارس

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ محمدحسن اسدی معاون مالی و اقتصادی شهرداری شیراز در پنجمین نشست کمیته منابع و مصارف شهرداری شیراز و با اشاره به یکپارچه سازی نرم‌افزار پرداخت عوارض خودرو در سطح استان فارس گفت: شهروندان از ابتدا تا انتهای هرسال فرصت دارند نسبت به پرداخت عوارض خودروی خود اقدام کنند ودر صورت پرداخت نکردن به موقع عوارض خودرو مشمول ۲ درصد جریمه می‌شود.

وی با انتقاد از این که بسیاری از شهروندان با مراجعه به دفاتر پیشخوان شهر‌های مجاور شیراز نسبت به پرداخت عوارض خودروی خود اقدام می‌کنند، افزود: قانون گریزی در پرداخت جریمه‌دیر کرد، باعث شده برخی شهروندان با مراجعه به شهر‌های همجوار شیراز، عوارض خودروی خود را پرداخت کنند تا مشمول پرداخت جریمه نشوند.

اسدی با تاکید به عزم جدی شهرداری شیراز در ارائه خدمات الکترونیکی به شهروندان تصریح کرد: به منظور همسو سازی روند پرداخت عوارض خودرو، مقرر شد تا نرم افزار دریافت عوارض سالانه خودرو به صورت یکپارچه در استان اجرا شود.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری شیراز اضافه کرد: با اجرای طرح یکپارچه سازی نرم افزار پرداخت عوارض خودرو و بهره مندی از بانک اطلاعاتی منسجم شهری؛ شاهد یکسان شدن تعرفه، کاهش تخلفات و اشتباهات محاسباتی، جلوگیری از قانون گریزی، به حداقل رسیدن زمان پرداخت عوارض خودرو و بالا رفتن بهره وری در عملیات پرداخت عوارض خودرو می‌شویم که این موضوع می‌تواند شهرداری شیراز را از محل دریافت عوارض خودرویی بهره‌مند کند.

اسدی مشارکت بین استانداری فارس و شهرداری شیراز را مثبت ارزیابی کرد و ادامه داد: اجرای این طرح، نقطه عطفی در روند یکپارچه سازی سیستم نرم افزاری وصول عوارض و همچنین گسترش بستر‌های نرم افزاری و سخت افزاری شهرداری شیراز با شهرداری‌های استان را فراهم می‌کند.

گفتنی است، سامانه عوارض خودروی شهرداری شیراز یک سامانه تحت وب بوده که امکان پرداخت عوارض خودرویی را به صورت غیرحضوری و الکترونیکی فراهم کرده است.
انتهای پیام /ت

یکپارچه سازی نرم افزار پرداخت عوارض خودرو در فارس