عمرانی خبر داد
کارآفرینان،هنرمندان،ورزشکاران و همه مردم در رفع معضل اعتیاد کمک کنند

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید عمرانی معاون قضایی دادستان کل کشور که به همراه مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمان بهزیستی از اردوگاه اخوان، محل نگهداری معتادان متجاهر بازدید داشت، اظهار کرد: نحوه اسکان مددجویان ، تغذیه، بهداشت، درمان، حرفه آموزی و امور فرهنگی در این اردوگاه خوب و قابل قبول است و امیدواریم نتیجه این نگهداری و نظارت، بازگشت این افراد آسیب دیده با سلامت کامل به جامعه و خانواده ها باشد.

وی با اشاره به اینکه همه اردوگاه‌های کشور باید برای بالاترین ظرفیت خود در نگهداری از معتادان متجاهر تجهیز شوند، افزود: گرچه معتادان با انگیزه هایی مانند لذت جویی، هوس و یا به تصور غلط فرار از مشکلات دیگر و البته در اکثر مواقع با اراده و اختیار خود، گرفتار این بلای خانمانسوز شده اند، اما این امر مانع و رافع مسئولیت دست اندرکاران نیست و وظیفه داریم با بکارگیری تمام امکانات و ظرفیت ها در جهت درمان و اصلاح این پدیده شوم و نجات معتادان تلاش کنیم.

کارآفرینان،هنرمندان،ورزشکاران و همه مردم در رفع معضل اعتیاد کمک کنند

عمرانی تاکید کرد: درمان و اصلاح معتادان و کاهش هر چه بیشتر این آسیب جدی و معضل بزرگ اجتماعی، بدون کمک و مشارکت مردم خصوصاً خانواده ها بسیار دشوار خواهد بود.

معاون دادستان کل کشور قشرهای مختلف جامعه را به توجه نسبت به حل معضل اعتیاد فراخواند و گفت: از مردم نوع دوست کشورمان، خیّران، صاحبان حرف و مشاغل و کارآفرینان، هنرمندان و ورزشکاران درخواست می کنم حمایت‌های معنوی و مادی خود را از افرادی که بر اثر اعتیاد، مهر اخراج و باطل بر پیشانی دارند دریغ نکنند و از این افراد دستگیری کنند تا بتوانیم در کنار هم قدمی موثر برای بیدار کردن بیش از پیش جامعه نسبت به ریشه کنی اعتیاد برداریم.

انتهای پیام/